Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hvordan kan jeg bruge SuperOffice CRM skabelonvariabler til automatisk at indsætte information i et dokument?

Hvordan kan jeg bruge skabelonvariabler til automatisk at indsætte information fra SuperOffice i en dokumentskabelon?

For at kunne bruge information fra SuperOffice CRM i dokumenterne, som du genererer fra SuperOffice, skal du oprette en dokumentskabelon med skabelonvariabler. Se denne FAQ for at lære, hvordan du opretter en ny dokumentskabelon. For at få en liste over alle skabelonvariabler, der kan bruges i dokumenter, kan du se denne hjælpefil.

For at du skal lykkes med at oprette og bruge dokumentskabeloner med variabler, har vi her nogle tips til dig:

  1. Når du skal skrive en skabelonvariabel ind i det nye dokument, anbefaler vi, at du starter med at skrive parenteser {} og derefter indsætter en variabel inden i parenteserne.
     
  2. Når du ønsker, at din dokumentskabelon skal indsætte information fra de felter, som du selv har oprettet i SuperOffice CRM, må du først finde et variabelnavn.

    For at finde variablen skal du åbne Indstillinger og vedligehold, derefter klikke på Felter (1) og vælge den fane, som feltet er oprettet i (2). Find så feltnavnet i listen (3) og dobbeltklik på det.



    I bunden af dialogboksen finder du navnet på skabelonvariablen (4) for informationen, der er gemt i dette felt.



    Bemærk! Hvis skabelonvariablen af en eller anden grund ikke virker, kan du prøve at slette den og gemme dokumentet. Åben derefter dokumentet og skriv skabelonvariablen ind igen.
     

Mere information

Video: How to edit a document template in SuperOffice

Docs: Document templates troubleshooting