SuperOffice-logo

Hoe kan ik de e-mail map namen in SuperOffice Postvak IN configureren?

(Open in new window)

Question

Ik heb het SuperOffice Postvak IN geconfigureerd zoals het in dit FAQ staat uitgelegd, maar het werkt nog steeds niet. Waarom werkt het niet en hoe kan ik dit oplossen? 

Answer

De naam van de mappen op de e-mailserver kan per e-mailprovider verschillen. Problemen met het versturen van e-mails kunnen ontstaan, als de naam van de mappen in het SuperOffice Postvak IN anders is dan de naam van de mappen van jouw e-mailprovider. Om dit te voorkomen raden wij aan om eerst bij je e-mailprovider na te gaan of de map namen overeenkomen en, als het nodig is, de map namen aanpassen. Je kunt dit doen door de volgende stappen te volgen:

  1. Controleer welke map namen gebruikt worden door jouw e-mailprovider. In het voorbeeld hieronder kun je zien welke map namen gebruikt worden in Gmail.

  2. Pas de map namen in jouw SuperOffice Postvak IN aan, zodat zij precies hetzelfde zijn als de map namen van jouw e-mailprovider. Ga naar SuperOffice Postvak IN en klik op de knop Taak (1) om de E-mail instellingen (2) te kunnen vinden.


     
  3. Klik op de tabblad Mappen en vul in de map namen van jouw e-mailprovider in de velden op de rechterzijde van het venster.

Other languages

EN DE NO DK SE 

Details

Language: NL
Version: 7.0 (7.0.4003)→8.0 SR4 (8.0.6144.342)
Product: Sales & Marketing (CRM client)
Product area: Email

Score

Poor  Good

Tags

  1. Application
  2. Configuration
  3. Technical