Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hur kan jag öppna och läsa dokument och epost i appen Mobile CRM?

Hur kan jag öppna och läsa dokument och e-post i Mobile CRM?

Följ nedan instruktioner i de olika avsnitten. 

 

Åtkomst till dokument och e-postmeddelanden
Du kan komma åt alla dina dokument och e-postmeddelanden i SuperOffice appen Mobile CRM. De finns under dokument panelen på företag- kontakt- försäljnings- och projekt kortet. Klicka eller tryck på  och välj det dokument (1) eller  E-postmeddelande (2) som du önskar öppna.

Om du gör detta på en IOS enhet så öppnas dokumentet i förhandsgransknings läge automatiskt. 

Om du gör detta på en Android-enhet kommer du få ett meddelande, Det går inte att visa innehållet i det här dokumentet. Försök att trycka på dela och välj ett annat program för att visa det här dokumentet. Klicka på nedladdningsknappen (1) och välj den app (2) som du vill öppna filen med på din enhet.

E-postmeddelanden kommer att öppnas i förhandsgranskningsläge automatiskt på både iOS- och Android-enheter.

Skapa dokument och e-postmeddelanden
Det är begränsad funktionalitet för att skapa dokument i appen. Tryck på dokumentfliken   och längst ner har du en knapp för att skapa ett dokument. 

Nu kan du ladda upp en bild (av ett dokument eller anna typ av bild). Antingen ifrån kameran eller ifrån din telefon. Välj Lägg till bild ifrån kamera (1) för att ta en bild med kameran. Välj Lägg till bild ifrån galleri (2) för att bläddra efter en bild i din telefon.

Följ denna FAQ för att skapa och sända ett mejl ifrån Appen.  Denna FAQ
 

Redigera dokument och e-postmeddelanden

Det är begränsade möjligheter att redigera ett dokument i appen. Det går att ladda ner dokumentet och ändra det lokalt på enheten, men det finns inte något stöd för att ladda upp din ändrade fil igen. Då behöver du sända/synka filen till din dator och där ladda upp den igen. 

OBS! Dokument ändringar syns inte i SuperOffice CRM då ändringen inte laddas upp. 
 
 

Snabbknappar för dokument och e-postmeddelanden.  

Det finns några snabbfunktioner för dokument och e-postmeddelanden som du kan gör utan att öppna/laddaner filen. Dra dokumentet/mejlet till vänster så kommer du se dessa knappar.
 

För ett e-postmeddelande kan du få dessa två snabbknappar. Uppgift (1) knappen, som låter dig Svara alla, Vidarebefordra och Redigera. och Svara (2), 


 
För dokument har du dessa snabbknappar. Uppgift (1) knappen, som låter dig Redigera, Sänd som E-post, Radera och Ladda ner(2) som låter dig ladda ner filen, till din enhet. 

SuperOffice app Mobile CRM är tillgänglig för alla kunder som har SuperOffice version 9 eller SuperOffice Online, Om du har en äldre version av SuperOffice så kan du lära mer om appen Pocket CRM